Recente blog berichten

15 / 03 / 2019
De valkuilen van een ZZP'er
Je vindt het mooi geweest. Op een mooie, doordeweekse dinsdagmiddag besluit je er na lang nadenken toch maar voor te gaan: je gaat voor jezelf beginnen. Je gaat de vrijheid op zoeken waarbij je volle bak bezig bent met je eigen vak, zonder afhankelijk te zijn van een bedrijf die allemaal zijn eigen regeltjes heeft opgesteld. Je wilt voortaan afhankelijk zijn van jezelf waarbij je dag zegt tegen al jouw collega’s. Je kiest ervoor om als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) aan de bak te gaan.

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »