Recente blog berichten

03 / 05 / 2019
De gezinscoach: op weg naar fijn ouderschap
Je kan op een bepaald moment zitten dat je gewoon niet meer weet hoe je met je kinderen moet omgaan of de opvoedsituaties moet oppakken. Een gezinscoach kan je daarbij dan goed helpen.
26 / 04 / 2019
Blijf goed communiceren met je ex
Blijven communiceren met je ex is een pre, vooral als je kinderen hebt. Je wilt ze tenslotte een veilige basis geven zonder ruzie of ander moeizaam gedoe. Hoe pak je dat aan?
22 / 02 / 2019
Stop de allergie op je ex
Tijdens elke scheiding is er een kortere of langere periode waarin de ene partner de ander niet kan verdragen. Tja, anders zou je niet hoeven te scheiden, zou je haast zeggen. Maar er zijn veel mensen die in die periode van ‘rouw’ en ‘haat’ blijven hangen, ze blijven allergisch voor hun ex. En die allergie groeit gemakkelijk uit tot haat. Wat de ander ook doet - afspraken niet nakomen, geen beslissing nemen, niet flexibel genoeg omgaan met afspraken - dat gevoel van haat komt steeds weer boven en wordt bij iedere gelegenheid geuit.

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »