Recente blog berichten

29 / 03 / 2019
De duurzame inzetbaarheid van werknemers
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de werknemers. Je moet voortaan steeds langer doorwerken omdat de pensioenleeftijd steeds hoger komt te liggen. Het eerder stoppen met werken is daarnaast niet voor iedereen weggelegd. Er wordt gevraagd van de werknemers om mee te blijven gaan met de tijd en treden er veel veranderingen op in het werkveld. Door al deze ontwikkelingen, wordt het steeds moeilijker om gezond aan die eindstreep te komen. Daarom zetten steeds meer werkgevers duurzame inzetbaarheid in.

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »