Recente blog berichten

29 / 03 / 2019
De duurzame inzetbaarheid van werknemers
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de werknemers. Je moet voortaan steeds langer doorwerken omdat de pensioenleeftijd steeds hoger komt te liggen. Het eerder stoppen met werken is daarnaast niet voor iedereen weggelegd. Er wordt gevraagd van de werknemers om mee te blijven gaan met de tijd en treden er veel veranderingen op in het werkveld. Door al deze ontwikkelingen, wordt het steeds moeilijker om gezond aan die eindstreep te komen. Daarom zetten steeds meer werkgevers duurzame inzetbaarheid in.

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »