Recente blog berichten

21 / 09 / 2018
Bemiddeling bij onvrede over de reparatie van je auto?
Het komt steeds vaker voor dat er een conflict ontstaat tussen een garagehouder en consument. Door onduidelijke afspraken of te weinig inzicht en transparantie in de communicatie kan een hoogoplopende discussie over gaan naar een conflict. Niet wenselijk, maar wel aan de hand. Wist je dat de BOVAG kan zorgen voor bemiddeling? Kom je er met de BOVAG niet uit, dan kan bemiddeling met een mediator ook een oplossing bieden.

Recente artikelen

Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om? Werk en scheiden: hoe ga je er mee om? Het denkbeeldige vriendje van je kind

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »