Recente blog berichten

03 / 04 / 2020
Het coronavirus en het ouderschapsplan
Kinderen van gescheiden ouders hebben een omgangsregeling met de ouder. Dit is vastgelegd in het ouderschapsplan. Maar gelden deze regels ook tijdens het coronavirus?
23 / 03 / 2020
Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus?
Het is een geheel nieuwe thuissituatie. Jij moet waarschijnlijk met je partner thuiswerken en de kinderen hebben thuis les. Het is drukker dan normaal. Hoe ga je thuis om met het coronavirus?
03 / 05 / 2019
De gezinscoach: op weg naar fijn ouderschap
Je kan op een bepaald moment zitten dat je gewoon niet meer weet hoe je met je kinderen moet omgaan of de opvoedsituaties moet oppakken. Een gezinscoach kan je daarbij dan goed helpen.

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »