Recente blog berichten

28 / 11 / 2019
Samen met de kinderen erop uit in de herfst
De volgende tips zorgen er voor dat je tijdens de regenachtige dagen in de herfst toch nog een frisse neus haalt en je kind aan buitenspeelplezier komt.

11 / 07 / 2019
Hoe kan ik de band met mijn kind versterken na de scheiding?
De scheiding kan ervoor zorgen dat de bestaande band met je kind beschadigd raakt. Het is namelijk een kwetsbare fase waarbij het wereldbeeld van je kind verandert.
12 / 06 / 2019
Hoe ga je om met verschil in opvoeden na de scheiding?
Wanneer je gaat scheiden met kinderen, gaat iedere ouder uiteindelijk een eigen opvoedingsstijl aannemen. Je kunt nu niet meer elke keer bij elkaar gaan aankloppen hoe je het moet gaan aanpakken.
22 / 05 / 2019
Scheiden met kinderen: zo maak je samen het ouderschapsplan
Het scheiden met kinderen brengt zich daarna nog wat zaken mee die geregeld moet worden: het opstellen van het ouderschapsplan. Hoe pak je dat aan?

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »