Recente blog berichten

18 / 09 / 2019
Om hulp vragen blijft moeilijk
Het blijft toch een ding: het om hulp vragen bij anderen. We willen liever zelf de controle er over hebben dan dat we de taken aan iemand anders delegeren.
24 / 08 / 2019
Hoe merk je dat je werknemer het niet meer naar zijn zin heeft?
Wanneer je werknemer zich niet betrokken voelt bij de organisatie, merk je dat zij zich vaker ziek melden en halen zij het minste uit hun werk. Wat kan je dan als werkgever doen?
22 / 08 / 2019
Een betere band opbouwen met je stiefkinderen
Het is heel belangrijk om stap voor stap een band op te bouwen met je nieuwe stiefkinderen. Hier is veel geduld, begrip en doorzettingsvermogen van alle partijen voor nodig
16 / 08 / 2019
Wat kan mediation in strafzaken voor je betekenen?
Steeds vaker komt het voor dat de benadeelde in gesprek wil met de beschuldigde. Vergeten zullen ze het nooit, maar strafmediation kan helpen bij de verdere verwerking en het goed kunnen afsluiten.

Recente artikelen

Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om? Werk en scheiden: hoe ga je er mee om? Het denkbeeldige vriendje van je kind

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »