Recente blog berichten

25 / 03 / 2019
Netwerken zorgt voor samenwerken
Het behalen van succes gaat al lang niet meer via de gebaande weg. Het aloude plaatje van jouw diploma halen, starten en jezelf bij dezelfde baas omhoog werken, gaat al lang niet meer op. De arbeidsmarkt is aan het veranderen waarbij ZZP’ers, flexcontracten en interim-jobs steeds meer hun plek weten te bemachtigen. Juist omdat er niet één weg is, kunnen er meerdere wegen naar jouw succes leiden. Hier staat wel één ding vast: naast dat jij over de nodige motivatie en juiste capaciteiten moet beschikken, gaat het nut van netwerken nooit verloren.

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »