Recente blog berichten

25 / 03 / 2019
Netwerken zorgt voor samenwerken
Het behalen van succes gaat al lang niet meer via de gebaande weg. Het aloude plaatje van jouw diploma halen, starten en jezelf bij dezelfde baas omhoog werken, gaat al lang niet meer op. De arbeidsmarkt is aan het veranderen waarbij ZZP’ers, flexcontracten en interim-jobs steeds meer hun plek weten te bemachtigen. Juist omdat er niet één weg is, kunnen er meerdere wegen naar jouw succes leiden. Hier staat wel één ding vast: naast dat jij over de nodige motivatie en juiste capaciteiten moet beschikken, gaat het nut van netwerken nooit verloren.

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »