Recente blog berichten

21 / 06 / 2019
Hoe je verhuisstress kunt voorkomen
De verhuisdag is een dag van afscheid nemen en het maken van een nieuwe start. Het kan dan geen kwaad om alles even voor jezelf op een rijtje te zetten, om je die verhuisstress te besparen.
12 / 06 / 2019
Hoe ga je om met verschil in opvoeden na de scheiding?
Wanneer je gaat scheiden met kinderen, gaat iedere ouder uiteindelijk een eigen opvoedingsstijl aannemen. Je kunt nu niet meer elke keer bij elkaar gaan aankloppen hoe je het moet gaan aanpakken.
05 / 06 / 2019
Wat doet een vertrouwenspersoon bij jou op werk?
Het kan wel eens zo zijn dat je niet lekker in je vel zit op het werk. Je kan dit bespreekbaar maken met je collega's en leidinggevenden, maar ook met een vertrouwenspersoon.
31 / 05 / 2019
Is mediation de juiste keuze voor mij?
Conflicten kunnen zich op vele vlakken afspelen waarbij mediation jou kan helpen om met die conflictstress om te gaan. Wanneer weet je dan of een mediator de juiste keuze is voor jou?

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »