Recente blog berichten

16 / 11 / 2019
Parallel ouderschap: hoe blijf je als ouder met elkaar communiceren, zonder te communiceren?
Na de scheiding moet er gecompenseerd worden. Soms komen ouders hier niet in uit en lukt het ze niet om de strijd te staken. Dan kan er ook gekozen worden voor parallel ouderschap.
03 / 07 / 2019
Co-ouderschap: wat hebben kinderen bij beide ouders nodig?
Ruim een kwart van alle gescheiden ouders, kiezen voor het co-ouderschap. Op die manier houd je als beide ouders niet alleen het ouderlijk gezag, maar ook de verzorgende taken. Hoe pak je dat aan?
03 / 05 / 2019
De gezinscoach: op weg naar fijn ouderschap
Je kan op een bepaald moment zitten dat je gewoon niet meer weet hoe je met je kinderen moet omgaan of de opvoedsituaties moet oppakken. Een gezinscoach kan je daarbij dan goed helpen.

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »