Recente blog berichten

16 / 11 / 2019
Parallel ouderschap: hoe blijf je als ouder met elkaar communiceren, zonder te communiceren?
Na de scheiding moet er gecompenseerd worden. Soms komen ouders hier niet in uit en lukt het ze niet om de strijd te staken. Dan kan er ook gekozen worden voor parallel ouderschap.
03 / 07 / 2019
Co-ouderschap: wat hebben kinderen bij beide ouders nodig?
Ruim een kwart van alle gescheiden ouders, kiezen voor het co-ouderschap. Op die manier houd je als beide ouders niet alleen het ouderlijk gezag, maar ook de verzorgende taken. Hoe pak je dat aan?
03 / 05 / 2019
De gezinscoach: op weg naar fijn ouderschap
Je kan op een bepaald moment zitten dat je gewoon niet meer weet hoe je met je kinderen moet omgaan of de opvoedsituaties moet oppakken. Een gezinscoach kan je daarbij dan goed helpen.

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »