Recente blog berichten

15 / 02 / 2019
Met ruzie scheiden is zó 2018
Wanneer het hoge woord eruit is, is het tijd om orde op zaken te stellen. De inboedel moet verdeeld worden, er moet een ouderschapsplan komen, de alimentatie moet berekend worden... en dat allemaal in goed overleg met je ex-partner. Voor de meeste mensen is dat allemaal geen dagelijkse kost en het risico op missers is dan ook groot. Niet alles verloopt zoals jij het het liefst zou wensen. Er spelen zo veel emoties mee dat het onmogelijk is om alleen met je verstand te handelen. Als je niet uitkijkt, lopen de gemoederen zo hoog op dat jullie er alleen nog via de rechter uit kunnen komen.

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »