Recente blog berichten

09 / 03 / 2020
Heb je recht op een bijstandsuitkering na de scheiding?
Als je na de scheiding niet genoeg inkomen hebt, kan je altijd terugvallen op een bijstandsuitkering. Hoe dit werkt en of jij er recht op hebt, lees je hier.
24 / 02 / 2020
Hoe ga je met je ex-schoonfamilie om na de scheiding?
Hoe ellendiger de scheiding is verlopen, hoe moeilijker het wordt om leuk en gezellig contact te houden met je ex-schoonfamilie. Hoe ga je daarmee om?
21 / 02 / 2020
Hoe hoog is het alimentatiebedrag?
Waar wordt er rekening mee gehouden wanneer het alimentatiebedrag wordt berekend? Hoe hoog mag deze zijn? Dat is nu te lezen op mediationsupermarkt.nl
06 / 02 / 2020
Je eigen financiën regelen na de scheiding
Je gaat scheiden en één ding is zeker: je zal een apart huishouden krijgen waar ook aparte kosten aan verbonden zullen zijn. Hoe regel de financiën na de scheiding?

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »