Recente blog berichten

31 / 08 / 2019
Na de scheiding ben je nog steeds samen ouders
Na de scheiding is het belangrijk om als samenwerkende ouders door te gaan.
01 / 08 / 2019
Vraag het de mediator: 'Ik wilde scheiden en nu heb ik spijt.'
Carolien heeft spijt van de scheiding en wil Kim terug. Maar Kim heeft ook nagedacht. Carolien vraagt mediator Michiel om hulp.
01 / 05 / 2019
Leven na de scheiding
Iedereen maakt een scheiding anders mee, waardoor er geen specifieke richtlijnen gegeven kunnen worden hoe je moet leven na de scheiding. Toch kunnen een paar tips jou goed op weg helpen.
26 / 04 / 2019
Blijf goed communiceren met je ex
Blijven communiceren met je ex is een pre, vooral als je kinderen hebt. Je wilt ze tenslotte een veilige basis geven zonder ruzie of ander moeizaam gedoe. Hoe pak je dat aan?

Recente artikelen

Hoe hoog is het alimentatiebedrag? Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk? Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »