Recente blog berichten

19 / 03 / 2020
Tips voor thuiswerken
Nu het coronavirus zich ook op de Nederlandse bodem bevindt, zijn veel werknemers genoodzaakt om thuis te werken. Hoe zorg je ervoor dat thuiswerken productief en efficiënt wordt?
05 / 03 / 2020
Omgaan met lastige bazen
Control freaks, onrealistische verwachtingen of slechte communicatie: het zijn allemaal manieren waarop jouw baas zich kan gedragen. Hoe ga je om met deze lastige bazen?
02 / 03 / 2020
Hoe kan je beter omgaan met uitstelgedrag?
Het is erg verleidelijk om de boel voor je uit te schuiven en eerst wat anders te gaan doen. Hoe kan je beter omgaan met uitstelgedrag?
19 / 02 / 2020
Lunchen achter je bureau: hoe slecht is het eigenlijk?
Voor wie tijd tekort komt op het kantoor, is het heel verleidelijk om je zelfgemaakte lunchpakket snel achter je bureau op te eten. Maar hoe slecht is het eigenlijk, lunchen achter je bureau?

Recente artikelen

Pubergedrag: hoe ga je hier als ouder mee om? Positief opvoeden: dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Online solliciteren: Jezelf presenteren doe je zo Fit blijven tijdens de coronatijd Mediteren voor beginners Het coronavirus en het ouderschapsplan Hoe maak je het uit met een vriendschap? Tips: Hoe ga je thuis om met het coronavirus? Het coronavirus zorgt voor meer huiselijk geweld Afstand nemen van je ex als je kinderen hebt: kan dat?

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »