Recente blog berichten

27 / 01 / 2020
Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten?
De reden waarom we een salarisonderhandeling vaak niet aangaan, is omdat we eigenlijk ook niet weten wat we zoal kunnen en mogen verdienen voor die ene functie. Hoe kan je het toch succesvol inzetten?
22 / 01 / 2020
Werk en scheiden: hoe ga je er mee om?
Er moeten veel praktische zaken geregeld worden en moet je de scheiding ook nog eens emotioneel kunnen verwerken. Werk en scheiden: hoe ga je hier mee om?
11 / 01 / 2020
Meer energie op de werkvloer
In een bedrijf zie vaak dat afdelingen langs elkaar heen werken. Dit zorgt ervoor dat er niet de juiste energie komt. Hoe zorg je er als werkgever voor, dat er meer energie op de werkvloer komt?
06 / 01 / 2020
Studeren naast je werk: iets voor jou?
Het nieuwe jaar is weer begonnen. Je wilt misschien wel aan jezelf gaan werken en bedenkt dat studeren naast je werk wel eens zou helpen om aan die doelen te werken. Maar past dat wel bij jou?

Recente artikelen

Pre-mediation op de werkvloer De bevlogen werknemer: wie is het en wat doen ze? Je eigen financiën regelen na de scheiding Vastgoedstyling: tijdens je scheiding je huis sneller verkopen Van kinderbijslag naar studiefinanciering Hoeveel kost een scheiding? Hoe kan je een succesvolle salarisonderhandeling neerzetten? De wetswijziging van de partneralimentatie II: hoe ga je er als partners mee om? Werk en scheiden: hoe ga je er mee om? Het denkbeeldige vriendje van je kind

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »