Recente blog berichten

16 / 04 / 2019
'M'n baas doet iets wat niet door de beugel kan: wat moet ik nu doen?
Shanti loopt stage in een kennel. Als ze erachter komt dat haar baas honden die niet herplaatst kunnen worden, laat inslapen, is Shanti diep geschokt en vraagt mediator Michiel om hulp.
10 / 04 / 2019
‘Mijn baas geeft me nul kansen en probeert me klein te houden. Wat kan ik doen?’
Rianne wilt graag doorgroeien als chef-kok in het restaurant waar ze nu werkt. Echter helpt haar baas Nico hier niet bij. Rianna vraagt mediator Michiel Hordijk om hulp.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »