Recente blog berichten

28 / 05 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Mijn ex koopt drugs voor onze zoon’
Rick zit vol in de puberteit. Zijn moeder probeert hem met regels goed in de gaten te houden. Zijn vader Paul daarentgen gelooft meer in ervaringsleren. Ze vraag mediator Michiel om hulp.
28 / 05 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Tijdens de sollicitatie zat hij al steeds naar mijn borsten te kijken'
Sinds Ariane als tweede verkoopster in de kledingboetiek van Ricardo is komen werken, is het dik aan tussen die twee. Eerste verkoopster Chris ergert zich en vraagt mediator Michiel om hulp.
21 / 05 / 2019
Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil me verhuren aan zijn klanten, wat moet ik nu?’
Als de zaken wat minder lopen, gaat eigenaar Guido zijn office manager, Esther, verhuren voor administratieve klussen. Esther is hier helemaal niet blij mee en vraagt mediator Michiel om hulp
14 / 05 / 2019
Vraag het de mediator : 'Er wordt gestolen op kantoor. Het zullen vast de schoonmakers zijn’
Er wordt op kantoor gestolen. John gaat in gesprek met Fatima, contactpersoon van het schoonmaakbedrijf. Bij Fatima schiet dit in het verkeerde keelgat en vraagt ze mediator Michiel om hulp.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »