Recente blog berichten

30 / 10 / 2019
Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’
Cassandra werkt al een jaar drie dagen in de week thuis, zodat ze er altijd voor haar 5 jonge kinderen kan zijn. Haar nieuwe baas wil dat ze vaker op kantoor komt. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
13 / 08 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Ik heb geld gepikt van mijn baas en dat was stom'
Sharons vriend heeft haar overgehaald om wat geld van haar werkgever te ‘lenen’. Als hij door de politie wordt opgepakt, wordt Sharon op staande voet ontslagen. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
13 / 08 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Mijn kind wil bij de politie maar heeft een stomme fout gemaakt’
Stefan wil al van jongs af aan politieagent worden, maar nu heeft hij iets stoms gedaan waardoor hij die droom wel kan vergeten. Stefans moeder, Ellen, vraagt advies aan mediator Michiel.
25 / 06 / 2019
Vraag het de mediator: Beste werkgever, ik ben even verhuizen''
ls Loua een dag verlof vraagt om te verhuizen – waar ze volgens haar cao recht op heeft – weigert haar baas om haar vrij te geven. Loua vraag mediator Michiel om hulp.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »