Recente blog berichten

04 / 09 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Mijn vriend komt iedere avond chagrijnig thuis. Ik ben het zat’
Elke avond zit Cindy’s vriend Paul strontchagrijnig op de bank. Cindy is het zat. Als Paul niet snel wat vrolijker wordt, moet hij maar ophoepelen. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
29 / 04 / 2019
Vraag het de mediator: 'Mijn partner verbrak onverwachts de relatie'
De partner van Sarah verbrak onverwachts de relatie: ‘ We hadden die ochtend nog hele fijne seks gehad, ik begreep er niets van’. Sarah vraag mediator Michiel om hulp.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »