Recente blog berichten

10 / 05 / 2019
Vraag het de mediator: 'mijn man betaalde elke maand 1500 euro aan vreemdgaan'
Minke's man betaalde elke maand 1500 euro aan het appartement waar haar ex en zijn minnares verbleven. Nu ligt ze in scheiding en eist ze dat geld terug. Ze vraagt mediator michiel om hulp.
23 / 04 / 2019
‘Mijn ex wil ons verleden uitwissen, hoe houd ik dit tegen?’
Hoewel de scheiding haar pijn doet, koestert Anna de herinneringen aan haar tijd met Mike en ze peinst er niet over om hun boerderij te koop te zetten. Ze vraagt mediator Michiel om hulp.
10 / 04 / 2019
‘Nog nooit hadden we zulke goede gesprekken als nu we zijn gescheiden. Wat nu?’
Tijdens hun huwelijk liet Yoni geen gevoelens zien. Nu ze zijn gescheiden, hebben ze onwijs goede gesprekken. Iris weet niet wat ze ermee moet en vraagt mediator Michiel om hulp.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »