Recente blog berichten

05 / 12 / 2019
Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!'
Sinds Tina bij toeval het Tinderprofiel van haar collega Chris heeft gezien, weet ze niet hoe ze zich tegenover hem moet gedragen. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
07 / 11 / 2019
Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting
Op advies van de psycholoog hebben Dagmar en Mark voor hun jonge kinderen gekozen voor birdnesting: de kids blijven in het huis wonen en vader en moeder logeren er om beurten.
07 / 11 / 2019
Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen'
Tientallen keren heeft Lonneke haar partner Kees duidelijk gemaakt dat hij niet zo boven op haar moet zitten, dat hij haar wat ruimte moet geven. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
30 / 10 / 2019
Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’
Cassandra werkt al een jaar drie dagen in de week thuis, zodat ze er altijd voor haar 5 jonge kinderen kan zijn. Haar nieuwe baas wil dat ze vaker op kantoor komt. Ze vraagt mediator Michiel om advies.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »