Recente blog berichten

27 / 11 / 2019
Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!'
Gelinde is de zielige verhalen van collega Kiki spuugzat. Subtiele hints dat Kiki niet zo over haar privé moet uitwijden, komen niet over. Ze vraagt mediator Michiel om advies.
23 / 10 / 2019
Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’
De verbouwing van Lynne haar huis kost veel tijd en energie. Haar ex wil dat ze zo snel mogelijk vertrekt, maar haar baas wil haar niet nog meer vrij geven. Ze vraagt mediator om hulp.
16 / 10 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Stiekem hoop ik dat mijn beste vriendin wordt ontslagen’
Marleen ergert zich mateloos aan haar collega en beste vriend op het werk. Ze lucht haar hart vaak bij haar vriendin Emma. Emma is er meer dan klaar mee en wil actie. Ze vraag de mediator om advies.
16 / 10 / 2019
Vraag het de mediator: ‘Ik wil niet 'out-of-the-box' denken'
HR-medewerkster Caro wil graag dat alle werknemers out-of-the box gaan functioneren, maar sinds zijn burn-out raakt Thijs totaal van slag van zulk soort taal. HIj vraagt mediator Michiel om advies.

Recente artikelen

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij' Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?' Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!' Vraag het de mediator: 'Ik ben het geklaag van mijn collega zat!' Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag' Mark en Dagmar doen na de scheiding aan birdnesting Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen' Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’ Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’ Vraag het de mediator: ‘Zoek maar een goede verhuizer, ik steek geen poot uit voor mijn ex’

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »