Eva Fabius

Over Eva

Eva Fabius (1974) studeerde rechten aan de Universiteit in Groningen (RuG). Zij heeft jarenlang als vertrouwenspersoon in de jeugdhulp gewerkt (www.akj.nl). In dat werk heeft zij veelvuldig gezien hoe een kind klem kan raken tussen de beide ouders in een scheidingssituatie. In veel gevallen werd – gedwongen – jeugdhulp ingezet. Eva gelooft er in dat ouders in scheiding zelf de sleutel in handen hebben voor een gelukkige toekomst. Hiervoor zijn twee zaken volgens haar essentieel: bewustwording en bereidheid. Als dat er is zijn ouders ook in staat om de regie te behouden. De focus van haar werk ligt op kennis over het scheidingsproces en kinderen in scheidingssituaties en is altijd gericht op stressreductie en persoonlijke groei. 

“Ik zie het als een uitdaging om ouders te motiveren en inspireren om in vólle potentie hun leven te leiden na de scheiding, zonder energielek door de scheiding. 

Eva motiveert ouders, jongeren en kinderen om vanuit stress, chaos en onzekerheid te komen tot overzicht, balans, vertrouwen en daadkracht. Zodat ouders en kinderen zichzelf weer zo snel mogelijk op de rit hebben en dagelijks goed kunnen blijven functioneren op het werk of op school. 

Zorgvuldig scheiden is hard werken, maar met de juiste begeleiding hoeft het zeker niet in de weg te staan aan een gelukkige toekomst. Het voorkomt dat kinderen bedreigd raken in hun gezonde sociale en emotionele ontwikkeling. Kinderen kunnen kind blijven, daar hebben zij recht op. 

Eva Fabius woont samen met haar man en hun twee dochters met heel veel plezier in de Pijp in Amsterdam. 

Lees meer Lees minder
Eva Fabius Coaching bij de scheiding
Coaching bij de scheiding
Als je in je leven te maken krijgt met een impactvolle gebeurtenis zoals een relatiebreuk of een scheiding dan kan je veel baat hebben bij coaching.
€0,00
Eva Fabius Scheiding als groeikans: de Workshop zonder je ex
Scheiding als groeikans: de Workshop zonder je ex
Via onderstaand formulier kun je een kennismaking inplannen. De betaling vindt pas plaats na de kennismaking. Plaats deze dienst in je winkelmandje en kies bij betaling voor 'bankoverschrijving'.
€0,00
Eva Fabius Scheidingscoach voor ouders én kinderen
Scheidingscoach voor ouders én kinderen
Voor allerlei grote en kleine vragen die ouders, kinderen, pubers en jongeren hebben tijdens het proces van opgroeien of in geval van een scheidingssituatie.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »