Mark Teeuwissen - Makelaardij 3.0

Mark Teeuwissen

Mijn naam is Mark Teeuwissen, ik ben een makelaar die het altijd al op zijn eigen manier wilde doen.

Ooit ben ik de makelaardij ingestapt toen ik, na het overlijden van mijn vader en toenmalige zakenpartner tijdens het afsluiten van de nalatenschap met makelaars te maken kreeg. Ik vond dat ze makkelijk over het geld van een ander praatten en een gebrek aan empathisch gevoel hadden.

Dat gaf mij het idee dat het in de makelaardij echt wel een stuk beter kon. Daarom ben ik de opleiding tot makelaar gaan volgen en binnen twee en half jaar heb ik mijn eigen kantoor geopend.

Een paar jaar geleden ben ik de opleiding Mediation en Conflictbemiddeling gaan doen omdat ik vond, én vind, dat om iets te verkopen het belangrijker is om te weten hoe je verbinding met de ander moet maken en niet elkaar gaat bestrijden. Kopers en verkopers bij elkaar zetten en beide hun belangen uitleggen leidde tot betere resultaten dan “spelletjes te spelen” en in een onderhandeling de andere partij te bevechten.

De afgelopen jaren ben ik tevens parttime docent geweest op een MBO waar ik les gaf in ondernemersvaardigheden en het schrijven van een ondernemingsplan.  Ook heb ik enkele honderden particuliere verkopers van een internetmakelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop.

In 2015 ben ik begonnen om al mijn verkoopkennis en ervaring op te schrijven met als resultaat het boek: Je huis verkoop je zo!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere woningverkoop een op maat gesneden aanpak verdient. Daarom heb ik mijn dienstverlening zo opgezet dat ik samen met de klant een verkoopstrategie ontwikkel met een plan van aanpak op maat. Zo houdt de verkoper zelf de regie over de verkoop van zijn woning.

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar in de pop/country band Sunday’s Child, samen met mijn vrouw Jozien.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »