MediationSupermarkt Belastingaangifte
Belastingaangifte
De eerste aangifte na de de scheiding is anders dan je gewend bent. Wij vullen hem in zodat jet het volgend jaar weer zelf kunt doen.
€120,00
MediationSupermarkt Conflict op de werkvloer
Conflict op de werkvloer
Overal waar mensen met elkaar omgaan, kunnen relaties onder druk komen te staan. En waar brengen we meer uren met elkaar door dan op het werk? Samen met een professional bespreek je de route die past bij jullie bedrijf.
€0,00
MediationSupermarkt Financieel MKB advies bij scheiding
Financieel MKB advies bij scheiding
Een onderneming neemt een aparte plaats in bij de scheiding. Voor een onafhankelijk advies ter voorbereiding van het scheidingsproces adviseren wij een MKB-expert met kennis van waarderen en wel of niet verdelen. Deze informatie geeft rust.
€0,00
MediationSupermarkt Toeslagen aanvragen
Toeslagen aanvragen
Na de scheiding wil je zo snel mogelijk de toeslagen ontvangen. Maar niet meer dan waar je recht op hebt.
€0,00
MediationSupermarkt Onafhankelijk advies voor hypotheek & inkomen bij scheiding
Onafhankelijk advies voor hypotheek & inkomen bij scheiding
Bij een scheiding is de meest voorkomende zorg (na de kinderen) financieel. Met een pré-advies voor de hypotheek, verzekeringen en het inkomen heb je direct meer rust. Met dit rapport kun je een hypotheek afsluiten en verder met de scheiding.
€0,00
MediationSupermarkt Familie Mediation
Familie Mediation
Een conflict in de familie kan veel spanning geven. Een ervaren professional kan in deze ingewikkelde situaties op een effectieve manier begeleiding bieden. In een kennismakingsgesprek vertelt u wat er speelt en bespreekt u gezamenlijk de vervolgstappen.
€0,00
MediationSupermarkt Mediation bij ziekteverzuim
Mediation bij ziekteverzuim
Een arboarts of bedrijfsarts kan mediation voorstellen als hij of zij vermoedt dat er sprake is van een conflict. Werkgever en werknemer zijn verplicht hieraan mee te werken. Belangrijk is een snelle start. Wij hebben altijd MfN mediators beschikbaar.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »