Vader Visie

Vader Visie ondersteunt jou als vader om vanuit jouw eigen kracht in het vaderschap te staan.

 

Het vaderschap kent naast vele vreugdevolle momenten ook de nodige uitdagingen. Het opvoeden van je kind(eren) is één ding. Daarnaast heb je ook nog een relatie met je (ex-)partner, je werk en (de behoefte aan) tijd voor jezelf. Als man weet je problemen in het vaderschap meestal goed op te lossen en soms kom je er in je eentje niet uit. Dan, en ook eerder, kan je terecht bij Vader Visie voor verschillende vormen van ondersteuning zoals coachingtraining en ontmoetingen in het Vadercafé met andere vaders. Want vaak helpt het voor een vader om een goed gesprek te hebben van man tot man. Neem daarvoor gerust contactmet mij op.

 

Bij Vader Visie kan je terecht voor:

 

Meer/dieper contact met je kind(eren);

Meer plezier en ontspanning in jouw vaderschap;

Meer vanuit jezelf en jouw kracht in het vaderschap staan;

Minder reageren vanuit boosheid of agressie;

Meer quality time met je gezin;

Een liefdevollere relatie met je partner;

Een zo ontspannen mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren) tijdens en na scheiding (zie het coachtraject ‘Relaxed met je Ex’);

Contact met andere vaders in bijvoorbeeld het Vadercafé;

Een betere relatie met je eigen vader (voor mannen in het algemeen).

 

Voor dit, en meer, ben je welkom zodat het vaderschap voor jou leuk, fris en ontspannen wordt of blijft. Het maakt niet uit of je aanstaande vader bent of vader van pubers/adolescenten, je samen bent met de moeder van je kind(eren) of niet, en of je de biologische vader bent of niet. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op en dan kijk ik met je mee in hoe ik jou kan ondersteunen om jouw uitdagingen aan te gaan, en zo die vader te zijn die jij wilt zijn en jouw kinderen gunt.

Lees meer Lees minder
Vader Visie Vadercafé Amsterdam (iedere maand)
Vadercafé Amsterdam (iedere maand)
Het Vadercafé is dé avond voor eerlijke gesprekken over het vaderschap. Hier is gelegenheid om wezenlijke zaken in te brengen die jou bezighouden als vader.
€0,00
Vader Visie Relaxed met je  Ex  Coachsessie
Relaxed met je Ex Coachsessie
Wil je een betere relatie met de moeder van je kind(eren)? Voor je eigen rust en omwille van de liefde voor je kind(eren)? En ben je bereid om daarin te investeren door een coach met je mee te laten kijken.
€0,00
Vader Visie Kennismakingsgesprek vaderschapscoaching
Kennismakingsgesprek vaderschapscoaching
Het gescheiden vaderschap kent verschillende uitdagingen. In sommige gevallen is het waardevol om een coach daarin met je mee te laten kijken.
€0,00
Vader Visie Relaxed met je Ex  Coachtraject
Relaxed met je Ex Coachtraject
Via onderstaand formulier kun je een kennismaking inplannen. De betaling vindt pas plaats na de kennismaking. Plaats deze dienst in je winkelmandje en kies bij betaling voor 'bankoverschrijving'.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »