Woudina

2 Producten


Seen 2 of the 2 products

Over mij, Woudina kindercoach

Mensen zijn gelukkig als ze vanuit hun intuïtie en passie kunnen werken..

Overweegt u kindercoaching? Ik kan mij heel goed voorstellen dat u benieuwd bent naar wie ik ben, daarom stel ik mij graag aan u voor:

Openheid en Gevoeligheid zijn woorden die mij kenmerken. Met een stukje liefde en respect en alles wat daarbij hoort, geven de kernwoorden van mij en de praktijk weer. Dit geeft vertrouwen in elkaar. Ik hoop van harte dat u, als ouders en uw kind, zich hierbij Welkom voelen!

De praktijk:

Elk kind is uniek. Wat als uw kind dit niet zo ervaart? Dat het worstelt met een ervaring of gevoel wat duidelijk ‘in de weg’ zit? Hoe waardevol is het als we dit gevoel kunnen omzetten in een positief gevoel en dat je dit als kind je verdere leven mee kan nemen?

Als eerste is het voor mij belangrijk dat uw kind het vertrouwen en de veiligheid kan ervaren in de praktijk. Vanuit dit punt kunnen we werken aan de vraag, die voor jullie belangrijk is. Elk kind is anders, elk kind ervaart en beleeft de momenten weer op een andere manier. Dit zorgt ervoor dat geen een  situatie hetzelfde is en we altijd samen blijven kijken, wat speelt er, welk gevoel gaat er aan het gedrag vooraf, wat wilt u kind eigenlijk zeggen..  Een mooie zoektocht die elke keer anders is, maar die vaak onverwachte en mooie oplossingen bied…!

Welkom, Met een speciaal Welkom aan alle kinderen, bij Woudina- Kindercoaching.

Kinderen zorgen er elke dag weer voor dat ik met veel enthousiasme, zorg en liefde voor het vak aan het werk ben!! 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »