Hoe een conflictregisseur jou kan helpen de regie te houden bij een scheiding

 

Als je eenmaal de beslissing genomen hebt om te gaan scheiden, komt er heel wat op je af. Naast de emoties die er onvermijdelijk mee gepaard gaan, moet je ook veel regelen. Huisvesting, geldzaken en natuurlijk als zij er zijn: de kinderen. Vooral voor hen is het zaak om als ouders on speaking terms te blijven. Niemand is immers gebaat bij een vechtscheiding die eindigt in de rechtszaal.


En het goede nieuws is: dat hoeft ook niet, als je de hulp inroept van een ervaren mediator. Daarmee geef je samen aan er ook samen uit te willen komen. Yvonne Blijie is precies degene die je nodig hebt in deze turbulente periode in je leven. Zij loodst jou en je ex-partner door het hele scheidingsproces heen door je te helpen bij het maken van afspraken waarmee je niet alleen de ander een eigen leven gunt, maar jezelf ook.

 

Het hele traject - van een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant tot aan het regelen van alle formele stukken voor het uitspreken van de definitieve scheiding door de rechtbank. Daarbij verliest ze jouw belang en welzijn geen moment uit het oog, want het allerbelangrijkste is dat jullie beiden verder kunnen in de wetenschap dat alles goed geregeld is.