Terug

Achter de schermen

Elk conflict levert stress op en hoe langer die situatie duurt, hoe vermoeiender [slopender?] dat is. Als geen ander weten wij dat rust broodnodig is om een conflict op een positieve manier op te lossen. Duidelijke informatie, laagdrempelige hulp en mogelijkheden om even te ontspannen zijn van levensbelang.

Door onze jarenlange ervaring met mediation hebben we een groot netwerk van hulp- en dienstverleners opgebouwd, dat we graag met je willen delen. De aanbieders in onze Mediation Supermarkt zijn met zorg geselecteerd zodat hun producten zo goed mogelijk aansluiten bij jouw behoeften.

De Mediation Supermarkt biedt een breed assortiment aan producten en diensten die je helpen om een conflict op een goede manier op te lossen.

Mis je nog iets of heb je een tip? Laat het ons weten via info@mediationsupermarkt.nl.

 

Heb je moeite om te kiezen? Bel ons gerust. Wij hebben een warm luisterend oor, een groot inlevingsvermogen en natuurlijk uitgebreide kennis van alle producten en diensten die in de Mediation Supermarkt worden aangeboden.

Conflicten zijn onontkoombaar, maar ze moeten niet te lang duren. Wij helpen je graag verder, zodat je weer van het leven kunt genieten zoals jij dat verdient! 

 

De Mediation Supermarkt is een familiebedrijf en dat merk je.
We hebben een hechte band met elkaar, we weten wat we aan elkaar hebben en we vertrouwen elkaar door en door. 
Toen we 27 jaar geleden met elkaar begonnen, spraken we af dat we alles wat ons dwarszat direct zouden melden. Al snel bleek dat dat meestal niet nodig was omdat we het toch wel aanvoelen als iemand er niet lekker bij zit. 
Het klinkt misschien soft en omslachtig, dingen uitpraten. Maar juist omdat we er zo alert op zijn, lossen we het met elkaar op. Dat werkt wel zo prettig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »