Terug

Jouw privacy

Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens worden verzameld als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren, zodat het voor je te begrijpen is hoe wij te werk gaan. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van The Mediation Office h.o.d.n. iMediators. Doordat wij samenwerken met meerdere partijen en producten aanbieden via onze supermarkt, willen wij je ervan bewust maken dat iMediators niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren zoals je hier kunt lezen. iMediators respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor de persoonlijke informatie die je ons verschaft. Via deze privacy verklaring willen wij je uitleggen waarom wij gegevens nodig hebben en op welke manier deze worden verwerkt. 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt om met je in contact te treden wanneer je ons daarom heeft gevraagd door het contactformulier op onze website in te vullen of door ons een e-mail te sturen. De gegevens die je ons toestuurt worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. iMediators verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • iMediators verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Toestemming

Door gebruik te maken van deze website geeft je toestemming voor het verwerken van de informatie door iMediators op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

iMediators gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kan je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden

iMediators verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met je of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. iMediators blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@imediators.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. iMediators zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek reageren. iMediators wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wijzigingen

iMediators behoudt zich het recht voor om op ieder door haar gewenst tijdstip de inhoud van dit Privacy Statement te wijzigen. Je dient daarom regelmatig dit statement te lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste versie.

Hyperlinks

Indien de website van de Mediation Supermarkt je doorverwijst naar andere websites, dan val je onder het Privacy Statement van die betreffende website. Mediation Supermarkt is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en/of de betreffende privacy statements.

Vragen

Indien je nog vragen heeft over deze Privacy Statement of de behandeling van je persoonsgegevens door iMediators kun je deze stellen via info@imediators.nl. Indien je inzage wilt in jouw door ons verzamelde gegevens of verwijdering van jouw gegevens dan kun je via hetzelfde e-mailadres een verzoek daartoe doen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »