MediationTV

Hoe denken andere mensen erover? Experts, mensen met ervaringen of met oplossingen, je kunt het allemaal horen en zien op MediationTV.

In het programma 'Oplossing van de straat' wordt aan mensen op straat gevraagd wat hun oplossing zou zijn bij een situatie die aan hen wordt voorgelegd. Maak kennis met het creatieve en oplossende brein van de mensen op straat. De meest uiteenlopende reacties komen vanuit verschillende hoeken. 

De 'Ronde tafel' staat symbool voor de ronde mediationtafel. Iedereen is gelijk en heeft evenveel recht om zijn of haar belangen na te streven. Uiteindelijk komt het er toch op aan hoe je samen tot de een deal komt die voor alle partijen passend is. In de 'Ronde tafel' praten ervaringsdeskundigen en experts met elkaar over de dieperliggende problematiek in verschillende conflicten. Interessante discussies die gaan tot de kern van wat mensen bezighoudt. 

[powr-video-slider id=6554d99e_1547586196]

 

 

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »