Afbeelding: Team MediationSupermarkt en leveranciers

Over ons

In mei 2018 is de MediationSupermarkt opgericht. De supermarkt is een logisch vervolg op de innovatieve manier waarop de oprichters eerder al scheidingsmediation met verschillende initiatieven voor een grote doelgroep toegankelijk maakten. Voortgekomen uit de gedachte dat 2 mensen die gaan scheiden allebei hun eigen aandacht nodig hebben, werd het een vaste gewoonte om met een mannelijke en een vrouwelijke mediator de mensen door de scheiding te loodsen. Ruimte genoeg voor emoties en financiële afspraken. Geen uurtarief, ook daarin waren zij marktbepalend door met een pakketprijs te komen die het mogelijk maakte voor de stellen om de tijd te nemen die nodig is.

Dit stukje maatwerk voor echtscheiding leverde de ex-partners uiteindelijk de rust op die zij nodig hadden. Daarnaast hadden we in al die jaren een flink netwerk opgebouwd met andere specialisten naar wie wij regelmatig doorverwezen.

De initiatiefnemers zijn Yvonne Blijie, Michiel Hordijk, Janno Hordijk, Roelof Meijer, Margreet Breukelaar en Virginia Jobse. Met elkaar zijn we op zoek gegaan naar andere leveranciers die dezelfde doelstelling hebben, namelijk mensen op een eenvoudig manier uit de conflictstress te helpen naar rust. In augustus was er de eerste leverancier Patrick Timmermans. Ook Patrick heeft uit zijn netwerk weer contacten doorverwezen waardoor de MediationSupermarkt een grote diversiteit aan producten krijgt. En datzelfde gebeurt nu met alle leveranciers die zich inmiddels bij ons aansluiten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »