Kan de mediator ook de transitievergoeding bepalen?

Kan de mediator ook de transitievergoeding bepalen?

Wanneer je als werknemer na twee jaar onvrijwillig wordt ontslagen door je werkgever, krijg je een transitievergoeding. Dit geldt trouwens ook als je contract niet wordt verlengd. Het is een financiële vergoeding die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor bijscholing om de overstap naar een andere baan makkelijker te maken. De hoogte van deze transitievergoeding en de lengte van het opzegtermijn kan besproken worden tijdens de mediation gesprekken die je hebt met je werkgever. Tijdens het gesprek kan er altijd afgeweken worden van de wettelijke transitievergoeding als de wettelijke opzegtermijn.

Lees meer Lees minder
RECHTUiT, coaching en mediation Arbeidsmediation
Arbeidsmediation
Mijn manier van werken is actief en stimulerend, waarbij ik uitga van eigen kracht. De door mij gebruikte technieken zijn sociaal-emotioneel ondersteunend en gericht op gedrag.
€205,70
iMediators Verzuimmediation
Verzuimmediation
Een conflict kan vaak het gevolg zijn van verzuim. In feite is een conflict geen reden tot ziekteverzuim, maar in werkelijkheid gebeurt het vaker dan wenselijk. Mediation kan helpen om te komen tot heldere afspraken.
€0,00
Wiggers Mediation Arbeidsgeschil
Arbeidsgeschil
Een zakelijk conflict? Okay, maar "ruzie", dat is wat anders en is niet normaal en draagt zeker niet bij aan de vreugde en voldoening dat werk zou moeten opleveren.
Met de inzet van mediation kan het conflict mogelijk worden opgelost en is samenwerking
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »