Kan ik eerst kennismaken met de mediator?

Kan ik eerst kennismaken met de mediator?

Wanneer je hebt besloten om het mediaton traject aan te gaan, zal er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden. Deze intake is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het belangrijkste is om te weten te komen of er ook echt een klik is met de mediator en of je diegene vertrouwt.

Tijdens het kennismaken met de mediator kan hij of zij er tijdens dit gesprek ook achter komen of mediaton wel geschikt is voor het conflict wat zich bij jullie voordoet. Het belangrijkste is namelijk dat jij als werknemer of werkgever, en diegene met wie je in gesprek gaat, de wil hebben om er samen uit te komen. Wanneer dit niet het geval is, zal het juridisch opgelost moeten worden waarbij beide partijen een advocaat aan de arm moeten nemen.

Lees meer Lees minder
Schaeffer Mediation Teammediation
Teammediation
Groepsmediation: het rondetafelgesprek
Het komt geregeld voor dat er conflicten zijn die zich niet afspelen tussen twee mensen alleen.
€0,00
RECHTUiT, coaching en mediation Arbeidsmediation
Arbeidsmediation
Mijn manier van werken is actief en stimulerend, waarbij ik uitga van eigen kracht. De door mij gebruikte technieken zijn sociaal-emotioneel ondersteunend en gericht op gedrag.
€205,70
Doerian Coaching Werk en collega's coaching
Werk en collega's coaching
Ik coach werknemers, die vanuit zichzelf hulp willen hebben in verband met de oorzaken van hun ziek zijn c.q. verzuim op de werkvloer.
€48,40
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »