Wat zijn de kosten van arbeidsmediation?

Wat zijn de kosten van arbeidsmediation?

De kosten van arbeidsmediation bestaat vooral uit het uurtarief van een mediator. Elke mediator mag zo zijn of haar eigen uurtarief bepalen. Het is daarom belangrijk om van tevoren te informeren wat het uurtarief is van de desbetreffende mediator. Deze tarieven kunnen uitlopen van 150 euro tot 195 euro per uur. Mediation in arbeidsgeschillen nemen gemiddeld zo’n acht tot tien uur in beslag maar het is natuurlijk geheel afhankelijk wat de aard van het geschil is en hoe ingewikkeld de kwestie ligt.

Lees meer Lees minder
iMediators Teammediation
Teammediation
Een team functioneert het beste als medewerkers op elkaar kunnen bouwen, er een gezamenlijke visie is en functioneert op basis van vertrouwen.
€0,00
RECHTUiT, coaching en mediation Arbeidsmediation
Arbeidsmediation
Mijn manier van werken is actief en stimulerend, waarbij ik uitga van eigen kracht. De door mij gebruikte technieken zijn sociaal-emotioneel ondersteunend en gericht op gedrag.
€205,70
School tegen Schelden Help, mijn medewerker wordt gepest! Wat nu?
Help, mijn medewerker wordt gepest! Wat nu?
Een training voor leidinggevenden of teams die elkaar tijdig aan moeten kunnen spreken op ongewenst gedrag op de werkvloer zoals pesten.
€1.595,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »