Wat wordt bedoeld met geheimhouding tijdens mediation?

Wat wordt bedoeld met geheimhouding tijdens mediation?

Wanneer je voor mediation hebt gekozen, is de belangrijkste pijler hiervan geheimhouding. Partijen zullen ook pas bereid zijn om open kaart te spelen, als er de zekerheid is dat alles binnen de vier muren blijft. Het vertrouwen winnen is dan ook onwijs essentieel omdat er vaak over gevoelige onderwerpen gesproken wordt tijdens de mediation. Daarom wordt er altijd op het begin van een mediation sessie een verplichting tot geheimhouding overeengekomen. Dit geldt niet alleen voor beide partijen, ook voor de mediator. Het kan ook voorkomen dat de mediator tussentijds iedere partij apart spreekt. Ook dan wordt er niets aan de andere partij verteld wat er besproken is.

Lees meer Lees minder
iMportant Mediation abonnement
Mediation abonnement
Het team van mediators achter iMportant zijn getraind om snel te kunnen handelen en u bij te staan in conflictsituaties op het werk of bij familiezaken. Een buurman waar u mee in conflict dreigt te raken, een situatie die speelt binnen uw familie.
€20,00
Schaeffer Mediation Arbeidsmediation
Arbeidsmediation
Conflicten op het werk
Overal waar mensen met elkaar omgaan, kunnen relaties onder druk komen te staan. En waar brengen we meer uren met elkaar door dan op het werk?
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »