Zijn er trainingen om mensen bewust te maken van pesten?

Zijn er trainingen om mensen bewust te maken van pesten?

Je kan als werkgever gebruik maken van trainingen waarbij coaches een individu of een groep ondersteunt in het bewust leren van nieuwe omgangsvormen waarin pesten niet getolereerd wordt. Hierbij wordt er bijvoorbeeld geleerd om sociaal veilig te denken en het aangeven van grenzen. Het gaat dan vooral om het zelfstandige leerproces. Daarnaast is er tijdens zo’n sessie aandacht voor elk individu en voor elkaar waardoor het solidariteitsgevoel wordt vergroot. Het zorgt voor laagdrempeligheid en speel je gericht in op gewenst gedrag en maak je moeilijke situaties juist makkelijker bespreekbaar.

Lees meer Lees minder
School tegen Schelden Nee hoor, bij ons wordt niet gepest?
Nee hoor, bij ons wordt niet gepest?
Je kent ze wel, die uitspraken: ‘Nee, dat komt bij ons niet voor’, ‘Wij doen dat niet’ en ‘Ik weet wel waar het wel gebeurt’.
€0,00
School tegen Schelden PESTKWARTET
PESTKWARTET
Het PESTKWARTET is een spel en is bedoeld om werknemers en werkgevers bewust te maken van ‘pesten op de werkvloer’. Spelenderwijs leidt het kwartet je langs voor je werk relevante thema’s.
€0,00
School tegen Schelden Help, mijn medewerker wordt gepest! Wat nu?
Help, mijn medewerker wordt gepest! Wat nu?
Een training voor leidinggevenden of teams die elkaar tijdig aan moeten kunnen spreken op ongewenst gedrag op de werkvloer zoals pesten.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »