Ik heb geen verstand van financiële zaken; moet ik een financieel adviseur inschakelen?

Ik heb geen verstand van financiële zaken; moet ik een financieel adviseur inschakelen?

Wat jij met je financiën precies doet, zijn natuurlijk allemaal persoonlijke keuzes. Toch is het verstandig om, vooral als er een grote verandering plaatsvindt zoals een scheiding, een onafhankelijke financieel adviseur in te schakelen. Een adviseur kijkt met een frisse blik naar jouw financiën, legt precies uit hoe alles zit en hoe de verandering in je leven je financieel gezien verandert. Een financieel adviseur denkt ook verder dan jij. Hij kijkt bijvoorbeeld niet alleen naar je huidige hypotheek, hij bekijkt ook hoe het met die hypotheek staat op momenten in je leven dat je wat minder te besteden hebt.

Jij neemt je eigen beslissingen als het aankomt op de financiën. De financiële adviseur helpt jou hier graag bij. Door zijn kennis en ervaring weet je precies wat de voor-en nadelen zijn van een beslissing binnen je financiën en welke keuzes er überhaupt te maken zijn. Door te weten waar jouw risico’s liggen bij het maken van bepaalde keuzes, weet je op tijd waar je aan toe bent én wat je te besteden hebt, nu en in de toekomst.

Lees meer Lees minder
iMediators Belastingaangifte
Belastingaangifte
De belastingdienst verzamelt jaarlijks alle gegevens voor in de belastingaangifte, dat maakt het doen van de aangifte heel eenvoudig.
€150,00
Scheiden met een Mediator Toeslagen aanvragen
Toeslagen aanvragen
Het kan zijn dat je recht hebt op toeslagen. Die kunnen een bijdrage leveren aan de kosten voor levensonderhoud. Deze berekening kunnen wij voor je uitvoeren, zodat je zeker weet dat je krijgt waar je recht op hebt.
€49,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »