Wij komen niet uit de afspraken; kan een scheidingsmediator ons dan helpen?

Wij komen niet uit de afspraken; kan een scheidingsmediator ons dan helpen?

Het kan voorkomen dat het niet lukt om samen tot goede afspraken te komen. Dit kan komen doordat het niet lukt om samen te praten of het lukt wel, maar je hebt het gevoel dat je telkens weer op hetzelfde punt uitkomt. Je kan er dan altijd voor kiezen om een scheidingsmediator in te zetten. Hier ga je samen aan tafel met een mediator en jouw partner, om rechtstreeks met elkaar in gesprek te kunnen. Door op deze manier met elkaar in contact te komen, heb je de kans om alles goed met elkaar te bespreken en tot besluiten en afspraken te komen, waar je samen met je partner in kunt vinden. Deze uiteindelijke afspraken worden door de scheidingsmediator dan vastgelegd in een convenant.

Lees meer Lees minder
Scheiden met een Mediator Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsconvenant
Via onderstaand formulier kun je een kennismaking inplannen. De betaling vindt pas plaats na de kennismaking. Plaats deze dienst in je winkelmandje en kies bij betaling voor 'bankoverschrijving'.
€385,00
iMediators Informatieavond Scheiding
Informatieavond Scheiding
Een scheiding kan een behoorlijke impact hebben op je leven. Vooral als je niet weet wat je te wachten staat. Tijdens de informatieavond krijg je te horen wat je te wachten staat als je met een scheiding te maken krijgt, wat je zelf kan regelen en waar je
€150,00
Scheidingsmediation
Scheidingsmediation
Heb je een conflict in je relatie, je huwelijk of je gezin, en kom je er met elkaar niet uit? Als mediator help ik jullie om tot een evenwichtige oplossing te komen. Een gezamenlijke oplossing, die jullie zelf bepalen en die jullie allebei ondersteunen.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »