Reflex Advocaten Juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht
Juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht
Er zijn problemen op het werk, je wilt advies van een advocaat om te weten wat je rechten zijn
€0,00
Randstad-MTC Arbeidsmediation
Arbeidsmediation
Van een arbeidsconflict wil je weten wat de oplossing wordt en wat de looptijd van het traject is.
€0,00
RECHTUiT, coaching en mediation Conflictcoaching
Conflictcoaching
Via onderstaand formulier kun je een kennismaking inplannen en aangeven welk tijdstip voor jou goed uitkomt. De betaling vindt pas plaats na de kennismaking. Plaats deze dienst in je winkelmandje en kies bij betaling voor 'bankoverschrijving'. .
€0,00
MediationSupermarkt Conflict op de werkvloer
Conflict op de werkvloer
Overal waar mensen met elkaar omgaan, kunnen relaties onder druk komen te staan. En waar brengen we meer uren met elkaar door dan op het werk? Samen met een professional bespreek je de route die past bij jullie bedrijf.
€0,00
MediationSupermarkt Mediation bij ziekteverzuim
Mediation bij ziekteverzuim
Een arboarts of bedrijfsarts kan mediation voorstellen als hij of zij vermoedt dat er sprake is van een conflict. Werkgever en werknemer zijn verplicht hieraan mee te werken. Belangrijk is een snelle start. Wij hebben altijd MfN mediators beschikbaar.
€0,00
iMediators Verzuimmediation
Verzuimmediation
Een conflict kan vaak het gevolg zijn van verzuim. In feite is een conflict geen reden tot ziekteverzuim, maar in werkelijkheid gebeurt het vaker dan wenselijk. Mediation kan helpen om te komen tot heldere afspraken.
€0,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »