Zelfvertrouwen winnen en Angsten overwinnen voor je kind

Woudina Zelfvertrouwen winnen en Angsten overwinnen voor je kind

€0,00

Woudina

Zelfvertrouwen winnen en Angsten overwinnen voor je kind

(0)

€0,00

1

Maak kennis met Charlie, een Labradoodle- hond en een topper in Spiegelen. Door de unieke combinatie van ouders, Labradoodle en Zwitserse herder is Charlie een bijzondere slimme, karaktervolle en zachtaardige hond, die kinderen weet te raken.

Productomschrijving

Hij laat kinderen zien wat gedrag teweeg brengt en laat kinderen voelen wat zelfvertrouwen is. Door juist te kijken naar angsten te kijken, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen groeien.

Centraal staat in dit traject, positiviteit, ontdekken van eigen kwaliteiten en zelfvertrouwen. Door de Unieke combinatie van Charlie en Coaching ontstaat er op een bijzondere manier, ruimte in het kind. Het effect van het dier, zachtheid, aaien, en gevoelens die daarbij worden opgeroepen  zorgen er bij het kind voor, dat er verschillende systemen in hem zelf worden aangesproken, die ruimte geven tot ontdekken.

De ‘vertaling’ van de uitingen die Charlie spiegelt, geeft ons snelle handvatten om mee te werken en aanknopingspunten voor de ontwikkeling in gedrag.

Is je/jullie kind bang, onzeker, heeft het weinig of geen vertrouwen in de omgeving en zichzelf? Gun je kind dan deze unieke ervaring en ontdek het verschil!

Een traject bestaat uit drie sessies van één uur. De totale kosten voor het gehele traject bedragen €200,-.

*****

 

In gesprek met Woudina:

'In mijn vak kom ik ook kinderen tegen die een blokkade hebben op het spreken over een bepaald onderwerp.

Charlie kan zorgen voor een breekmoment. Onlangs had ik bijvoorbeeld een jongetje die van zijn moeder naar mij toe moest komen. Onder dwang kunnen kinderen nog lastiger praten en zijn geval uitte dit zich vooral in tranen. Ik heb toen aangegeven dat ik ‘mijn vriend’ erbij ging halen en of dit oké was. Ik heb uitgelegd dat Charlie goed is in kunstjes, pootjes geven en graag wil kennismaken. Hierdoor ligt de aandacht even heel ergens anders. Samen zoeken we dan toenadering naar Charlie, geven hem een koekje en dan laat ik de kinderen op hun eigen manier kennismaken door hem te aaien en eventueel te knuffelen. Hierdoor creëren we een vertrouwensband, wat de basis is voor een goede voortzetting van de sessie. Zo ontstaat er een mooie opening voor de volgende afspraken die komen.

Spiegelen
Vaak zet ik Charlie in om te spiegelen als kinderen bijvoorbeeld geen zelfvertrouwen hebben of bang zijn. Hij ziet de kinderen reageren en laat dit gedrag dan ook terug zien. Als een kind heel druk is, wordt de hond ook heel druk en als het kind juist rustig is, wordt de hond ook rustig. Kinderen zijn bij mij altijd de baas. Zij mogen dan zeggen waar het over gaat, dat is voor een kind belangrijk en geeft ze een bepaalde controle. Achteraf geef ik wel aan wat ik met de kinderen heb besproken en hoe de ouders hier verder mee aan de slag kunnen.' 

Een ouder staat niet los van een kind, daarom zijn zowel ouders als kinderen welkom bij Woudina. 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »